beeldbankfriesland
Powered by FotoConnect

Aanmelden voor een download-abonnement

Procedure FotoConnect Werkt u in de grafische industrie, de website-branche of de toeristische sector? Heeft u regelmatig foto's nodig van voldoende kwaliteit en van uiteenlopende onderwerpen en heeft u moeite om deze te vinden? In dit geval is een download-abonnement op FotoConnect iets voor u!

FotoConnect brengt het fotowerk van tientallen hobby-, semi-professionele en professionele fotografen bijelkaar in een overzichtelijke beeldbank waarin u eenvoudig kunt zoeken.

FotoConnect bevat een fotobemiddelingsservice. Deze fotobemiddelingsservice is even eenvoudig als uniek. Als u interesse heeft in een bepaalde foto dan kunt u een één-op-één dialoog met de fotograaf starten. Vooraf kunt u de standaard leveringsvoorwaarden en het gangbare prijsbeleid van de fotograaf beoordelen. U maakt uw interesse kenbaar door middel van een eenvoudig digitaal formulier. De fotograaf wordt via de mail geïnformeerd en kan op uw vraag reageren. In onderling overleg kan de uiteindelijke prijs voor levering van de foto worden bepaald. Daarna zal de fotograaf de originele foto in de gewenste resolutie uploaden waarna u deze direct aansluitend kunt downloaden. De factuur ontvangt u volautomatisch van FotoConnect.

Er zijn twee abonnementsvormen beschikbaar. Het standaard abonnement en het plusabonnement. 

Met het standaard abonnement kunt u volledig deelnemen aan de fotobemiddelingsservice en foto's aanschaffen. Met het plusabonnement kunt u gebruik maken van een aantal slimme extra services. Zo kunt u een fotoverzoek plaatsen en foto-alerts instellen. Ook kunt u met een plusabonnement deelnemen aan het forum en gebruik maken van de kennisbank.

Een standaard abonnement op FotoConnect is gratis. Wel betaalt u een bedrag van € 25,00 per jaar voor administratiekosten. Het plusabonnement kost € 125,00 per jaar. Met dit abonnement kunt u dus gebruik maken van de extra services zoals de foto-alerts, foto-verzoeken, het forum en de kennisbank. 

Voor beide abonnementsvormen geldt aanvullend een bemiddelingstarief van 5% per gekochte foto met een minimum van € 2,50.

Spreekt het bovenstaande u aan, vraag dan een abonnement aan via onderstaand formulier. U krijgt dan meteen de inloggegevens en een toelichting via de mail. U kunt direct, nadat u binnen de beeldbank uw abonneeprofiel heeft ingevuld, beginnen met het selecteren en afnemen van foto's. Tijdens het invullen van het abonneeprofiel kunt u uw keuze voor de abonnementsvorm aangeven.

Voer uw naam en adresgegevens in om u aan te melden.

Gebruikerscode (zonder spaties):
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Contactpersoon:
Email adres:

Klik ter controle hieronder in het daarvoor bestemde vakje.