Aanmelden als fotograaf

Heeft u een passie voor fotografie en wilt u meer doen met uw foto's? Meld u dan nu aan bij BeeldbankFriesland.

BeeldbankFriesland is een unieke beeldbank. Iedereen kan zijn of haar foto's plaatsen in de beeldbank. De geplaatste foto's worden door de vakkundige beeldredactie beoordeeld op kwaliteit en voorzien van kenmerken zodat de foto's na plaatsing makkelijk kunnen worden teruggevonden in de beeldbank.

BeeldbankFriesland is opgezet als een fotobemiddelingsservice. Professionele bedrijven zoals nieuwsbladen, uitgeverijen, websitebouwers en VVV's zijn voortdurend op zoek naar mooie foto's van allerlei uiteenlopende onderwerpen. Misschien heeft u onlangs een foto gemaakt waar veel partijen naar op zoek zijn voor dagbladen, boeken, magazines of websites.

Met het plaatsen van uw foto's op BeeldbankFriesland brengt u deze niet alleen onder de aandacht van een groeiend publiek van professionals maar ook bij talloze mensen die om welke reden dan ook houden van Friesland. Als nazaat, als Fries om Utens, als inwoner, of gewoon omdat Friesland een favoriete vakantiebestemming is.

Spreekt de bovenstaande werkwijze u aan, meld u dan aan als fotograaf bij BeeldbankFriesland. Dit kunt u doen via onderstaand formulier. U krijgt per ommegaande de inloggegevens via de mail toegestuurd. Nadat u uw persoonlijke fotografenprofiel compleet heeft gemaakt kunt u direct beginnen met het toevoegen van foto's.

 

Formulier: Aanmelden

  • Naam en adres
  • Contactgegevens
  • Recaptcha
  • Finish

Login (Gebruikersnaam)

Uw gebruikersnaam wordt automatisch toegekend aan de hand van uw (bedrijfs)naam en na voltooiing van de aanmelding in combinatie met een wachtwoord toegestuurd via de email.

Naam en adresgegevens

Contactgegevens

Recaptcha

Success!Uw aanmelding is ontvangen

U ontvangt instructies en uw inloggegevens via de email op het emailadres dat u zojuist heeft opgegegen.