beeldbankfriesland
Powered by FotoConnect

Aanmelden als fotograaf

Heeft u een passie voor fotografie en wilt u meer doen met uw foto's? Meld u dan nu aan bij FotoConnect.

FotoConnect is een unieke beeldbank. Iedereen kan zijn of haar foto's plaatsen in de beeldbank. De geplaatste foto's worden door de vakkundige beeldredactie beoordeeld op kwaliteit en voorzien van kenmerken zodat de foto's na plaatsing makkelijk kunnen worden teruggevonden in de beeldbank. De foto's worden uitsluitend in lage resolutie opgeslagen in de beeldbank. Uw originelen houdt u zelf en zijn dus veilig!

FotoConnect is opgezet als een fotobemiddelingsservice. Professionele bedrijven zoals nieuwsbladen, uitgeverijen, websitebouwers en VVV's zijn voortdurend op zoek naar mooie foto's van allerlei uiteenlopende onderwerpen. Misschien heeft u onlangs een foto gemaakt waar veel partijen naar op zoek zijn voor dagbladen, boeken, magazines of websites.

Met het plaatsen van uw foto's op FotoConnect brengt u deze niet alleen onder de aandacht van een groeiend publiek van professionals maar ook bij talloze mensen die om welke reden dan ook houden van Nederland en een van haar prachtige provincies. Als nazaat, als emigrant, als inwoner, of gewoon omdat het een favoriete vakantiebestemming is.

Procedure FotoConnect De fotobemiddelingsservice is even eenvoudig als uniek. Zodra er interesse is voor een bepaalde foto wordt binnen de website van FotoConnect volautomatisch een digitale dialoog met u als fotograaf gestart. De geïnteresseerde maakt zijn interesse kenbaar via een eenvoudig digitaal formulier. U wordt direct daarna via de mail geïnformeerd en u kunt op de vraag reageren en prijs en voorwaarden bepalen voor levering van de foto. Als er overeenstemming bereikt is kunt u de originele foto in hoge resolutie uploaden waarna de koper deze kan downloaden. Als de transactie afgerond is brengt FotoConnect een bemiddelingstarief van 5% in rekening gerekend over uw standaardtarief met een minimum van € 2,50.

Spreekt de bovenstaande werkwijze u aan, meld u dan aan als fotograaf bij FotoConnect. Dit kunt u doen via onderstaand formulier. U krijgt per ommegaande de inloggegevens via de mail toegestuurd. Nadat u uw persoonlijke fotografenprofiel compleet heeft gemaakt kunt u direct beginnen met het toevoegen van foto's.

Voer uw naam en adresgegevens in om u aan te melden.

Gebruikersnaam (zonder spaties):
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Email adres:

Klik ter controle hieronder in het daarvoor bestemde vakje.