Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Binnenkort is deze website weer beschikbaar met diverse nieuwe en innovatieve mogelijkheden.

Aanmelden voor een download-abonnement

Procedure BeeldbankFriesland Werkt u in de grafische industrie, de website-branche of de toeristische sector? Heeft u regelmatig foto's nodig van voldoende kwaliteit en van uiteenlopende onderwerpen en heeft u moeite om deze te vinden? In dit geval is een download-abonnement op BeeldbankFriesland iets voor u!

BeeldbankFriesland brengt het fotowerk van tientallen hobby-, semi-professionele en professionele fotografen bijelkaar in een overzichtelijke beeldbank waarin u eenvoudig kunt zoeken.

BeeldbankFriesland is een fotobemiddelingsservice. Deze fotobemiddelingsservice is even eenvoudig als uniek. Als u interesse heeft in een bepaalde foto dan kunt u een één-op-één dialoog met de fotograaf starten. Vooraf kunt u de standaard leveringsvoorwaarden en het gangbare prijsbeleid van de fotograaf beoordelen. U maakt uw interesse kenbaar door middel van een eenvoudig digitaal formulier. De fotograaf wordt via de mail geïnformeerd en kan op uw vraag reageren. In onderling overleg kan de uiteindelijke prijs voor levering van de foto worden bepaald. Daarna zal de fotograaf de originele foto in de gewenste resolutie uploaden waarna u deze direct aansluitend kunt downloaden.

Als download-abonnee kunt u daarnaast gebruik maken van een aantal slimme extra services van de beeldbank. Zo kunt u een fotoverzoek plaatsen. De deelnemende fotografen worden hierop geattendeerd en kunnen hierop reageren. Daarnaast kunt u alerts instellen zodat u automatisch wordt geïnformeerd over de plaatsing van foto's die aan door u ingestelde kenmerken voldoen. Tenslotte kunt u deelnemen aan het forum en gebruik maken van de kennisbank. Hierin onder andere handige informatie en links aangaande wetgeving en privacy.

Een download-abonnement op BeeldbankFriesland is gratis. Wel betaalt u per gedownloade foto een vast bemiddelingstarief van € 2,50. Deze kosten komen bovenop de prijs die u heeft afgesproken met de fotograaf. 

Spreekt het bovenstaande u aan, vraag dan een download-abonnement aan via onderstaand formulier. U krijgt dan meteen de inloggegevens en een toelichting via de mail. U kunt direct, nadat u binnen de beeldbank uw abonneeprofiel heeft ingevuld, beginnen met het selecteren en afnemen van foto's.