beeldbankfriesland
Powered by FotoConnect

Home

FotoConnect is een unieke beeldbank. Iedereen kan zijn of haar foto's plaatsen in de beeldbank. De geplaatste foto's worden door de vakkundige beeldredactie beoordeeld op kwaliteit en voorzien van kenmerken zodat de foto's makkelijk kunnen worden teruggevonden in de beeldbank.

FotoConnect is opgezet als een fotobemiddelingsservice. Professionele bedrijven zoals nieuwsbladen, uitgeverijen, websitebouwers en VVV's zijn voortdurend op zoek naar mooie foto's van allerlei uiteenlopende onderwerpen. FotoConnect bevat een slimme communicatiemodule waarmee één-op-één, direct bij de fotograaf een foto kan worden besteld. FotoConnect is dus geen stock-foto beeldbank maar een effectief communicatieplatform tussen fotograaf en fotogebruiker.

Fotobemiddelingsservice De fotobemiddelingsservice is even eenvoudig als uniek. Zodra er interesse is voor een bepaalde foto wordt binnen de website van FotoConnect volautomatisch een digitale dialoog gestart door de geïnteresseerde partij. Prijsbeleid en voorwaarden worden vooraf helder gepresenteerd zodat geen teleurstellingen kunnen ontstaan. Met automatische upload- en downloadacties, gevold door automatische facturatie, wordt de transactie tussen fotograaf en afnemer afgerond.

Spreekt deze werkwijze je als fotograaf of als regelmatige afnemer van foto's aan, meld je dan volautomatisch aan. Onder aan het scherm vind je de aanmeldmenu's. Nadat je jouw persoonlijke fotografen- of abonnee-profiel compleet hebt gemaakt kun je direct beginnen met het toevoegen of aanvragen van foto's.

Regiopromotie

FotoConnect maakt verder deel uit van een reeks van websites die tot doel hebben om diverse Nederlandse provincies nationaal en internationaal te promoten. Ook deze toepassing mag uniek worden genoemd. Hierdoor kan iedereen een steentje bijdragen aan lokale regiopromotie. Geschikte foto’s worden met toestemming van de fotograaf gebruikt op de websites van het cultuurhistorisch en toeristisch platform Toeristenkaart. Wil je hier meer over weten stuur dan een mailtje aan info@deeenaa.nl